Mara Crulci

Italijanka, mati treh otrok, sem leta 2003 najprej začela s hatho jogo in se hitro navdušila.
Po treh letih v Argentini, kjer sem živela nekaj časa, sem začela vadit Iyengar jogo. Všeč mi je bila pozornost, ki jo učitelji posvečajo študentom in predvsem uporaba pripomočkov, ki omogočajo učenje izvajanja bolj pravilnih asan. Vadba joge mi je veliko pomagala tudi pri vsakodnevnem obvladovanju stresa in lajšanju manjših fizičnih bolečin.

Leta 2013 sem se preselila v Slovenijo in po uspešno opravljenem 800-urnem učiteljskem tečaju, sem pridobila mednarodni certifikat učiteljice Iyengar joge.

Aleš Jazbec

Z jogo sem se prvič srečal pred 20. leti, a sem resno do nje pristopil šele po zlomu obeh rok. Od takrat dalje se z njo dnevno srečujem, saj mi omogoča raziskovanje in boljše razumevanje svojega telesa.

Joga mi pravzaprav pomaga razumeti stanje telesa, uma in duha. Vsakič znova pa me preseneča, kako se ti trije segmenti med asanami prepletajo.

Poleg certificiranega izobraževanja za učitelja Iyengar joge, ki sem ga opravil v Sloveniji, sem se izobraževal še drugod po Evropi in v Ameriki. Redno pa zahajam v Indijo na Iyengar joga Inštitut, koder se mi je v zadnjih dveh letih pridružila tudi hči, ki je moj največji navdih.